Simeone: "Arda'ya ilk bakışta aşık oldum"

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Arda Turan ile ilgili ettiği aşk dolu sözler uzun süre konuşulacak cinsten oldu. Arda hakkında sevgilileri kıskandıracak türden cümleler kuran Simeone, ona ilk bakışta aşık olduğunu söyledi.




1 NİSAN!!! :D 

Şaka bir yana, haber çok da yalan değil. Elbette arada bir aşk yok, ama sıkı bir dostluk var. İşte haberin detayları:

Diego Simeone, İspanya'da yayınlanan kültürel "Jot Down Magazine" dergisine özel bir röportaj verdi. Röportajında Arda Turan için özel cümleler kullanan Arjantin'li teknik adam O'nun çok özel birisi olduğunun altını çizdi. Diego Simeone, Arda'nın  kendisi için söylediği, "Senin için kalbimi veririm" sözlerine cevap vererek, "Arda çok özel bir çocuk, kocaman bir kalbi var, İspanyolca konuşmuyor ancak vücut dili ile, bakışarak birbirimizi anlıyoruz" dedi.
Simeone verdiği röportajda daha da ileri giderek, "Bazı insanlar var ki konuşmaya bile ihtiyaç duymazsınız, sadece bakarsınız, o bakış size onu bağlar, şayet olmasaydı ilk bakışta aşkın ne önemi kalırdı ki" sözlerini etti.
Arjantinli hoca futbolcuları transfer ederken onların burcuna çok dikkat ettiğini de sözlerine ekleyerek, "Burçlar insanların karakterini belirtiyor, bana o kişi hakkında ipuçları sağlıyor" cevabını verdi. 30 Ocak 1987 doğumlu olan Arda Turan kova burcunda bulunuyor.
Kaynak: Milliyet

Yorumlar

elnader dedi ki…
الحب ليس جريمه